Samen zijn we sterk

Dorpsraad Eerde

Samen zijn wij sterk

Onder andere het coronavirus heeft ons doen realiseren dat je niet alles alleen kunt oplossen. Als dorpsraad hebben wij in deze tijd van afstand elkaar toch gevonden. Er waren al veel initiatieven om elkaar een helpende hand te bieden in Eerde. En er zijn nieuwe bijgekomen.

Wij vinden het belangrijk om deze initiatieven te stimuleren zonder dat mensen zich hierbij onprettig voelen. Elkaar weten te vinden en oog hebben voor elkaar zijn belangrijke ingredi├źnten voor een gezond, sociaal gevoel binnen ons dorp.

Daarnaast heeft de dorpsraad het idee opgepakt om vanaf 2021 nieuwe inwoners van Eerde te verwelkomen met een warm welkom. Een pakketje voor iedereen die nieuw in Eerde komt wonen, met daarin bonnen van Eerdse ondernemers maar ook informatie over clubs en verenigingen. Zo kan iedere nieuwe inwoner snel zijn weg vinden in Eerde.

Heb jij vragen of opmerkingen over dit speerpunt? Of heb je goede idee├źn die bijdragen aan dit speerpunt, neem dan contact met ons op!

Net als wij gelooft ook ONS Welzijn in een samenleving waarin iedereen van waarde is! Klik hieronder om meer over ONS Welzijn te lezen.

Ons Welzijn